Golvläggning Helsingborg

Vi Lägger Alla Typer Av Trägolv

Vi lägger alla typer av trägolv med kvalitet och kundnöjdhet i fokus. Från tidlösa parkettgolv till massiva trägolv i furu, ek och bok och andra specialgolv. 

Våra golvexperter ger dig gärna förslag på olika typer av trägolv som kan passa för just din bostad. Vi ger ut kostnadsfria offerter utan obligation att anlita oss efteråt. Vi är även experter på att slipa trägolv såväl som lagning, behandling och beläggning.

Vi är nämligen så pass säkra på att ingen annan golvläggare i Helsingborg kan tävla med oss när det kommer till kvalitet och pris. 

  • Behöriga Golvläggare
  • Förmånliga Priser 
  • ROT-Avdrag
  • Hög Kvalitet
  • Kostnadsfria Offerter 

Varför Anlita Oss För Golvläggning?

Med en uppsjö av olika företag som erbjuder golvläggning i Helsingborg, varför bör du anlita just oss på Unika Golv? Anledningarna för detta är många. 

Vi har många års erfarenhet inom branschen och har under tiden plockat upp ännu mer kunskap och färdigheter vilket gjort oss till företaget vi är idag. 

Alla våra golvläggare är självklart behöriga och vi innehar samtliga försäkringar och tillåtelser som krävs för tjänsterna vi utför. På så sätt kan du alltid känna dig trygg när du väljer oss. 

Vi handplockar alla våra golvläggare baserat på vilken kvalitet deras arbete håller och vilken service de kan ge våra kunder. Vi nöjer oss inte innan ditt golv är helt perfekt och du är nöjd.

Vi är väldigt säkra på att ingen slår oss när det kommer till prisvärd golvläggning i Helsingborg av högsta möjliga kvalitet. Vi hjälper dig som privatperson med ROT-avdraget så att du kan spara ännu mer när du lägger golv med oss.

Vi lämnar kostnadsfria offerter inför varje uppdrag utan krav på att behöva anlita just oss efteråt. Så säkra är vi nämligen att du inte kommer hitta en golvservice som är bättre än vår någonstans. 

Få Din Offert!

Golvslipning Helsingborg